GREEN PEEL®

Od septembra 2019 vam v Cliff Spa centru ponujamo originalen GREEN PEEL® – zeliščni peeling dr. Schrammek.

 

Gre za postopek, ki pomaga ljudem z različnimi problemi kože do čiste in enakomerne polti. Osnova pilinga je mešanica osmih izbranih zelišč, ki vsebuje encime, minerale in vitamine, ki se nežno vmasirajo v kožo. Različne količine zeliščne mešanice GREEN PEEL® Zeliščnega pilinga omogočajo individualno prilagoditev metode glede na tipolohijo kože in želene cilje postopka.

Originalni GREEN PEEL® Zeliščni Piling dr. Cristine Schrammek

ekskluzivno izvajajo samo certificirani zdravniki in kozmetologi.

Green peel se uporablja:

Velike pore, seboroična koža, nečista koža, sebum ciste, brazgotine, koža, ki je nagnjena k prezgodnjemu nastajanju gub s povešanjem kontur obraza, koža poškodovana zaradi prekomernega sončenja, anti-aging preventiva, Nekatere oblike hiperpigmentacij, strije, povešena koža na telesu (trebuh, nadlakti, stegna).

 

Kozmetičarka bo glede na stanje kože izbrala enega od tretmajev, ki je najbolj primeren za vas:

 

1) GREEN PEEL® Classic

 

Regeneracija in obnova z učinkom pilinga

Po temeljiti analizi kože, se zeliščna mešanica intenzivno vmasira v kožo. Krvni obtok se poveča, izboljša se dobava kisika in hranil, obnova kože je stimulirana. Ta učinek se ustavi po dveh do petih dneh, odvisno od strukture kože, z bolj ali manj močnim piling učinkom na koži. Med tem časom je potrebno uporabljati posebne izdelke Dr. Schrammek za domačo nego, ki so všteti v ceno tretmaja. Zaključna faza GREEN PEEL® Classic postopka je po petih dneh profesionalna nega, ki sedaj zelo vpojno kožo intenzivno nahrani in navlaži z dragocenimi aktivnimi sestavinami.

Cena paketa:  280,00 € (v ceni sta vključena 2 obiska/postopka + set preparatov za domačo nego). Postopek se lahko dela vsakih 28 dni.

 

2 )   GREEN PEEL® Energy

Vitalnost in regeneracija brez učinka pilinga (luščenja kože)

Ta metoda z naravnimi zelišči opazno zagotavlja energijo. Stimulira prekrvavitev in presnovo, kar vodi do naravnega izboljšanje teksture kože, brez kakršnih koli piling učinkov. GREEN PEEL® Energy zagotavlja Vaši koži naravno energijo, ki jo potrebuje za obnovo celic. Pomaga zmanjšati znake staranja kože kot tudi nečistoče, brazgotine in neželene pigmentacije. Metoda vidno izboljša videz kože in harmonizira njeno površino. Idealne rezultate dobimo z rednimi, GREEN PEEL® Energy intenzivnimi negami v salonu večkrat na leto.

Cena tretmaja:  130,00 €  Postopek se lahko dela vsakih 14 dni.

3 )   GREEN PEEL® Fresh Up

Hitra osvežitev. Brez učinka pilinga (luščenja kože)

Tudi pri tej metodi ni piling učinka. Namesto tega je koža stimulirana in osvežena z naravnimi zelišči. Krvni obtok je stimuliran, pore so odprte in koža je optimalno pripravljena na absorpcijo sestavin pri kasnejši negi. Polt je vidno svetlejša in bolj sveža. GREEN PEEL® Fresh Up vitalizira celice in vaša koža zasije z novo svežino.

Zato je ta metoda idealen reševalec problemov za utrujeno kožo brez svežine in služi kot učinkovita preventiva pred prezgodnjim staranjem in izgubo elastičnosti – primerna tudi če vaša koža še ne kaže znake staranja.

Cena tretmaja:  100,00 €  Postopek se lahko dela vsakih 7 dni.

 

V mesecu septembru so vam programi GREEN PEEL na voljo po posebni promocijski ceni -20%!

 

 

 

  • News

  • Events

News

1) Basic face treatment  45 min Regular price: 40,00...
Cliff Hotel & Spa**** 3 DAYS - 2 NIGHTS The offer...

Dogodki

Upcoming events: MARCH 1.-6.3.: 11 th  Istrian Carnival  (Slovenian Istria) 10.3.: Grease Musical (Koper) 10.-11.3.: Malvasia...

Enquiry