Hotelska ponudba

Resort stoji v Krajinskem parku Strunjan na vzpetini neposredno nad morjem in ponuja čudovit razgled na Tržaški zaliv. Strateška lokacija in vpetost v naravo omogočata gostom številne dejavnosti v naravi.
hotelska-ponudba-sobe.jpg

Hotel Cliff 4*

Novi hotel šteje 16 Deluxe sob, eno Suito ter en Exclusive Apartma. Sobe imajo balkone oziroma terase ter krasen pogled na Tržaški zaliv.

Vstopi

hotelska-ponudba-sobe.jpg

Ville 3*

Vse sobe so sodobno opremljene s televizijo, telefonom, hladilnikom, klimatsko napravo in večinoma z balkonom.

Vstopi

hotelska-ponudba-apartmaji.jpg

Apartmaji 3*

Nudimo vam udobne apartmaje s popolnoma opremljeno kuhinjo, televizijo, hladilnikom, klimatsko napravo in balkonom.

Vstopi

Kopanje

Poleg bazena za vse potrebe in starosti gostov ima naselje naravno morsko plažo (800 m), do katere vodi slikovita pot, za goste hotela pa je organiziran brezplačen prevoz z minibusom.

Gostinstvo in zabava

Bogato gostinsko ponudbo dobite v restavraciji, kjer lahko tudi zaplešete ob zvokih glasbe v živo. Za preživljanje rekreativnih uric vam ponujamo tenis, namizni tenis, mini golf, kolesarjenje itn.

SPA

V skritem kotičku, na Belvederju nad Izolo vas pričakujemo s široko ponudbo kozmetičnih in masažnih storitev, savne, notranjega bazena in VIP savne. Dovolite si vzeti trenutek zase in se nam prepustite.  Za vas bomo poskrbeli od glave do peta, saj naše storitve vključujejo vse od popolne nege obraza do oblikovanja telesa ter sprostitvene masaže.
Več informacij...

Ugodnosti za hišne ljubljenčke

V Belvedere Resortu so hišni ljubljenčki vedno dobrodošli. Tako v Hotelu Cliff 4*, v Villah 3*, kot v Campingu, bodo vaši najboljši prijatelji lepo sprejeti.
Več informacij...

Ostala ponudba

Gostom v naselju je na voljo še trgovina z živili, spominki, tobakom, aperitiv bar in urejeno parkirišče. Ponujamo tudi izlete v okolico z avtobusom ali ladjo. Internetni kotiček na recepciji je brezplačno na razpolago gostom.

  • Aktualno

  • Dogodki

Aktualno

Dragi gostje, obveščamo vas do bodo Belvedere Resort, Hotel...
KULINARIČNI PAKET V HOTELU CLIFF 4* 2x nočitev z zajtrkom...

Dogodki

SEPTEMBER   DATUM KRAJ, URA DOGODEK 1.9. Hangar bar 19.00 IZOLA, ZBUDI SE!...

Povpraševanje