SPA PONUDBA - APRIL

Mesec za VacuSlim 48!

 

1) VACUSLIM 48

Ponudba vsebuje: 1x obisk VacuSlim 48 (45 min)

Vacuslim 48 je fenomenalna metoda, ki s pomočjo kreme z aktivnimi sestavinami poskrbi, da boste v poletje ponosno zakorakali z napetim trebuhom in čvrsto zadnjico!

Vakuum in aktivne sestavine iz kreme RAZBIJAJO MAŠČOBO z ultra hitrostjo, kar omogoča takojšnje vidno zmanjšanje obsega (tudi do 20 cm) že po prvem tretmaju. Drugi pozitivni učinki pa so izgled kože in sama čvrstost, ki jo občutite po celotnem tretmaju. Občutek lahkotnosti je vrhunski, saj se s tretmajem odstrani odvečna voda, ki povzroča napihnjenost.

Terapija Vacuslim 48 je 100% varna in zanesljiva, brez stranskih učinkov. Na telo nanesemo posebno kremo in vas oblečemo v zato namenjeno vrečo. Nato lahko na zgornjem delu telesa nad vrečo izvedemo kak drugi tretma ali pustimo da med tem počivate, berete, poslušate glasbo ali gledate tv.

Stara cena: 39,00 €  →   Nova cena: 29,00 €

Za 10x obiskov podarimo roll on in kremo za nadaljnjo nego doma.

 

2) Maderoterapija 

Ponudba vsebuje: VacuSlim 48 + Maderoterapija (60 min)

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi lesenimi pripomočki. Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo valjčki, skodelice, lopatice, odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).

Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešena limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

Maderoterapija se dandanes ne uporablja več samo za oblikovanje telesa, ampak tudi za odpravljanje bolečin, sprostitev in tonificiranje kože.

Stara cena: 45,00 €  →  Nova cena: 35,90 €

Ob nakupu 10x obiskov podarimo roll on in kremo za nadaljnjo vsakodnevno uporabo.

 

3) Vakuumska masaža

Ponudba vsebuje: VacuSlim 48 + masaža z ventuzami (60 min)

Vakuumska masaža je oblika terapevtske masaže, ki se uporablja za PREOBLIKOVANJE TELESA, ZMANJŠEVANJE OBSEGA, ZMANŠEVANJE CELULITA , prav tako se jo lahko uporablja pri lajšanju bolezni, kot so osteohondroza, bronhitis, prehlad. Medicinski efekt te masaže dosežemo z vakuumom, ki povroči lokalen dotok krvi in limfe v kožo iz globje ležečih tkiv, kar vpliva na pretok krvi v žilah notranjih organov. Vakuumska masaža se smatra kot ena najbolj preverjenih in učinkovitih tertmajev proti celulitu. Gladi podkožno maščobo, koža pa postane bolj elastična.

Stara cena: 45,00 € →  Nova cena: 35,90 €

Ob nakupu 10x obiskov podarimo roll on in kremo za nadaljnjo vsakodnevno uporabo.

 

4) Čiščenje kože in svetovanje

Ponudba vsebuje: površinsko in globinsko čiščenje kože, svetovanje glede izdelkov za domačo uporabo (45 min)

Želite nego obraza, samo čiščenje ali morda piling…? Bi rade kupile kremo, pa ne veste katero? Želite dober tonik, pa ne veste katerega bi izbrale?

Samo pri nas dobite popolno svetovanje in strokovno storitev glede na vaš tip kože.

Cena: 29,00 € 

Nakup izdelka za nadaljnjo uporabo: 10% popusta.

 

 

Ponudba velja od 1.4. do 30.4.2019.

 

Rezervacije: E: spa@belvedere.si | T: +386 5 66 05 184 | M: +386 (0)51 214 478

  • Aktualno

  • Dogodki

Aktualno

Ponudba v času akcije "Dnevi špargljev" (8.4.-28.4.2019)  ...
Mesec za VacuSlim 48!   1) VACUSLIM 48 Ponudba vsebuje: 1x...

Dogodki

PRIHAJAJOČI DOGODKI MAREC 1.-6.3.: 11. Istrski karneval (slovenska Istra) 10.3.: Muzikal Briljantina (Koper) 10.-11.3.: Festival...

Povpraševanje