Kjer užitkom dodamo razgled

Naša ekipa

Ponosni smo, da v naši kuhinji kuhalnice vihtijo izvrstni kuharji!

JERNEJ PODPEČAN - Chef

Chef Jernej Podpečan je pred nekaj leti v Istro prišel iz Savinjske doline, vedno pa ga je privlačilo morje in vse, kar je povezano z njim. S kulinariko se ukvarja že več kot 20 let, nekaj časa pa je preživel tudi v tujini. Svoje znanje je nadgrajeval in izpopolnjeval v Ameriki, Avstraliji in celo na Islandiji. Jernej je hkrati še sommelier (vinski svetovalec) tretje stopnje in izredno uživa v kombiniranju hrane in vina, kjer se včasih odloča tudi v obratnem vrstnem redu: najprej izbere vino, šele nato jed.

Spoznajte Jerneja, preberite INTERVJU!

 

 

TILEN ŽUPEVEC - SOUS-CHEF

Sous-Chef Tilen Župevec je ljubezen do hrane razvil že v otroštvu. Strast do kuhanja mu je sprva vlila mama, nadaljnje zahvale pa gredo odličnim kuharjem, ki so ga izoblikovali, z njim delili znanje, mu zaupali ter dali zagon za nove kulinarične izzive.

Tilen je svoje znanje nadgrajeval v vrhunskih restavracijah širom po Sloveniji, saj sta mu le-ta ter njena kulinarika zelo pri srcu. V svoje jedi vključuje 80 odstotkov domačih proizvidov, ostalih 20 pa predstavljajo sestavine s celega sveta, z namenom nadgradnje tradicionalne kuhinje.

IZVEDITE VEČ O TILNU

SAŠO AMBROŽ - F&B MANAGER

Ambiciozni Sašo Ambrož je vodenje Restavracije Kamin prevzel leta 2017, ko je le-ta stopila na novo kulinarično pot. S pomočjo odlične ekipe je skorajda pozabljeno restavracijo spremenil v eno izmed najbolj priljubljenih gastronomskih destinacij v Slovenski Istri.

Čeprav je svojo poklicno pot sprva usmeril v zdravstvo, se je kasneje odločil za poklic natakarja. Z odkritjem ljubezni do žlahtne kapljice je sprevidel, da se bo poklic kmalu spremenil v poslanstvo.