Kjer užitkom dodamo razgled

Poroke

Naj se vajin poročni dan odvije pri nas!

Naj bo vajina poroka kot čarobna pravljica, obdana s čudovitim pogledom na morje in obsijana s soncem. Pri uresničevanju vajine poroke vaju spremlja strokovna organizacija dogodka in vrhunska kulinarika. Dovolita nam, da z vama napišemo zgodbo, ki vama bo ostala v najlepšem spominu.

Foto: Tea Brenko, Piquant Photography, 2B for you Weddings

Poročni obred in poročno slavje

Ponujamo najlepši obred na prostem: zelenica očara s čudovitim pogledom na morje, obred na terasi restavracije pa vas navdahne s svežim morskim zrakom in občutkom neskončnosti.

Poročni obred lahko opravimo na različnih lokacijah znotraj Belvedere Resorta: na zelenici s pogledom na morje, v Restavraciji Kamin, Sali Grande, na terasi restaracije ali dvorani kongresnega centra (Pinea in Cedra).

Za poročno slavje so na voljo Sala Grande (do 100 ljudi), Restavracija Kamin (do 40 ljudi) ali terasa restavracije.

POROČNI MENIJI

Izbirajte med vnaprej pripravljenimi svečanimi poročnimi meniji ali poročni meni popolnoma prilagodite svojim željam (sprejem, prigrizki, večerja).

Pripravljene poročne menije lahko dopolnita z organizirano postrežbo in samopostrežnim bifejem. Ob potrditvi poročnega slavja v Belvedere Resortu vama ponudimo še brezplačno degustacijo poročnega menija (pri porokah s 60 ali več svati).

Svetovanje ali organizacija poroke

Za svetovanje ali popolno organizacijo odlično poskrbijo naši izkušeni organizatorji porok 2B For Your Weddings, ki prisluhnejo vajinim željam in uresničitjo vajine sanje. Eleganca in ustvarjalnost sta besedi, ki zaznamujeta naše delo, saj vedno poskrbimo, da organiziramo dogodek, ki usklajuje vse vajine zahteve in želje ter vama in vajinim svatom priredimo edinstven in nepozaben dan, kjer je vsak trenutek popoln.

DODATNE STORITVE

V sodelovanju z našimi poročnimi organizatorji 2B for you Weddings poskrbimo tudi za dekoracijo, cvetlične aranžmaje, fotografske storitve, svetujemo pri izbiri glasbene skupine, pripravimo izbor svečanih pogrinjkov in prevlek za stole, pripravo civilnega obreda na prostem na želeni lokaciji, koordinacijo poročnega dne, opremo za poroko (prti, vaze, poročni oboki in pagode) ter drugo.

DARILO ZA MLADOPOROČENCA

Pri porokah s 60 ali več svati, podarimo mladoporočencema na poročno noč nočitev z zajtrkom v Cliff Hotel & Spa**** s steklenico penine in vstopom v Cliff Spa Belvedere (savne in bazen). Na vse storitve Wellness & Spa centra pa nudimo še dodatni popust.

NAMESTITEV ZA SVATE

Svatje lahko izbirajo med dvema namestitvama, in sicer med luksuznim hotelom Cliff Hotel & Spa**** in čudovitimi Vilami Belvedere *** po ugodnejših cenah. Svatom je na voljo tudi brezplačno parkirišče pred hotelom.

DEKLIŠČINE

Spa paketi za dekliščine (ali razvajanje s prijateljicami)!

Ponudba vključujejo welcome drink, masažo hrbta, zakup celotnega Savna centra za 3 ure in še več!

VEČ

Z vama želimo ustvariti vajin dan. Verjamemo in razumemo, da si želita ta dan nameniti drug drugemu, zato nam zaupajta svoje želje in poskrbeli bomo, da bo vajin poročni dan resnično nepozaben in takšen, kot sta si ga vedno želela.

Na podlagi vajinih želja vama bomo pripravili ponudbo, ki bo vama bo do potankosti prilagojena.

REZERVACIJE IN PRODAJA

E: poroka@belvedere.si

RESTAVRACIJA

T: 00386 (0)5 660 5666, M: + 386 (0) 41 950 444

2B FOR YOU WEDDINGS

BARBARA & BARBARA

M: + 386 (0) 40 731 191