Razvajanje z razgledom

Cliff Spa

Intimen in manjši spa, ki hotelskim in zunanjim gostom ponuja pester izbor storitev s poudarkom na mediteranskih esencah, na voljo pa je tudi bolj eksotična ponudba storitev, ki obsega raznovrstne azijske masaže (tajska, havajska in japonska).

Poleg različnih vrst neg obraza, telesa in raznovrstnih masaž, vam ponujamo še savna center (s finsko, turško, infrardečo in bio zeliščno savno), manjši bazen s teraso z razgledom na morje, fitnes in VIP Spa za dve osebi.

Svojo ponudbo redno dopolnjujemo z novimi in alternativnimi storitvami, prav tako pa vse goste sprejmemo z edinstvenim pristopom.

Kontakt: 05 66 05 184

ONLINE NAROČANJE: TUKAJ

Prosimo, da morebitne odjave ali spremembe termina javite vsaj 24 ur pred dogovorjenim terminom. V primeru prepozne odjave, vam bomo zaračunali 50% vrednost storitve.

Posebne ponudbe in paketi

za vaše naslednje počitnice

Savna center

V savna centru lahko uživate v finski savni, bio zeliščni, infrardeči ali v turški (parni) savni, lahko si privoščite solni piling ali hranilno oblogo za telo. Cliff Spa svojim gostom ponuja tudi edinstven manjši bazen s čudovitim pogledom na slovensko in italijansko obalo.

Izvedi več

Fitnes

Za ohranjanje vitalnosti in lepega telesa je gostom na voljo fitnes center z najnovejšo TechnoGym opremo in dih jemajočim pogledom na morje – vaša vadba pa tako postane užitek.

Izvedi več

Bazen

Cliff Spa gostom ponuja manjši intimni notranji bazen s počivališčem in manjšo zunanjo teraso s pogledom na morje za popolno sprostitev ter regeneracijo telesa. Bazen je na voljo le hotelskim gostom oziroma v sklopu vstopa v savna center.

Izvedi več