Dobrodošli na najlepšem kulinaričnem razgledu v Izoli! Biser Belvedere Resorta je Restavracija Kamin – ta se ponaša s prelepo teraso, ki ponuja čudovit pogled na Izolo in Tržaški zaliv.
Ponudba vključuje predvsem sezonske istrske in ribje specialitete, na voljo pa je tudi pester nabor mednarodnih jedi. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje z geografskim poreklom, ki ga pridelujemo sami.
Restavracija obsega 120 sedežev v veliki dvorani in 40 sedežev v sami Restavraciji Kamin. Na terasi lahko sprejmemo približno 120 ljudi, zato je prostor idealen tudi za različne dogodke kot so poroke, rojstni dnevi in druge posebne priložnosti.
Rezervacije: 05 66 05 666, 041 950 444 ali restaurant@belvedere.si
Z veseljem vas vabimo, da se pridružite naši nepozabni Silvestrski večerji in proslavite prihod novega leta v vrhunskem slogu! Začnite novo leto na pravi način - v naši družbi, ob odlični hrani in v sproščenem vzdušju. Naši kuharski mojstri so pripravili poseben Silvestrski meni, ki bo vaše brbončice popeljal na razburljivo kulinarično popotovanje.
MENU
Akontacija: 100 € / rezervacijo
Za paket z nočitvijo kliknite TUKAJ
Rezervacije: restaurant@belvedere.si
V petek 8., 15. in 22. 12. vas bo spremljala tudi glasba v živo!
4 HODNI MENI: 45 €
3 HODNI MENI (BREZ TOPLE PREDJEDI): 39 €
Rezervacije: restaurant@belvedere.si
Paket "Vinska Pravljica" je popolna kombinacija razkošja, sprostitve in kulinarike. Prepustite se užitkom, ki jih ponuja vino, ter doživite čarobnost naše vinorodne pokrajine.
Paket vključuje:
Rezervacija termina vinske terapije in degustacije vin je obvezna!
Doplačila:
Možna doplačila:
Veljavnost paketa: od 22. 10. do 28. 12. 2023.
Foto: Jaka Ivančič, Jan Rozman
Restavracija Kamin je odprta vsak dan in sicer:
Prosimo, da svojo mizo rezervirate na 041 950 444 ali na restaurant@belvedere.si.
Belvedere Resort nudi odlične možnosti za organizacijo najrazličnejših dogodkov, kot so poslovna srečanja, praznovanja in druge oblike druženja.
Restavracija Kamin si prizadeva, da bi s svojim delovanjem kar najmanj negativno vplivala na okolje. Smo trajnostno naravnani, zato dobavljamo surovine pri lokalnih in (kolikor se le da) ekoloških ponudnikih, ločujemo odpadke ter kuhamo z lastnim oljčnim oljem.