POGOJI ZA KORIŠČENJE BONOV ZA TURIZEM

1. Turistični bon v vrednosti 200 € prejme vsaka polnoletna oseba, ki je imela na dan 13.3.2020 v Sloveniji stalno prebivališče. Bon prejme tudi vsak otrok, ki še ni polnoleten, in sicer v višini 50 €.

2. Bon bo vsakemu upravičencu predan v obliki dobroimetja in bo viden tudi preko aplikacije eDavki.

3. Bone se bo lahko koristilo pri ponudnikih, ki bodo bone sprejemali, in sicer od 19.6. do 31.12.2021.

4. Bone se lahko koristi v več delih. Tudi to se bo spremljalo preko aplikacije eDavki

5. Bone se lahko koristi za nočitve ali nočitve z zajtrkom. Pri nas imate obe možnosti.

6. Bonov za turizem v Belvedere Resortu (Vile Belvedere*** in Hotel Cliff & Spa****) NE SPREJEMAMO za rezervacije, opravljene preko on-line portalov (Booking.com, Expedia, ipd.) in turističnih agencij.

7. POSTOPEK KORIŠČENJA BONA PRI NAS:

  • rezervirate termin (preko rezervacijskega obrazca) in nas po želji obvestite, da želite koristiti bon,
  • za potrditev rezervacije plačate manjšo akontacijo (podatke vam pošljemo po e-pošti),
  • ob prihodu je potrebno predložiti osebne dokumente vseh, ki bodo pri nas bivali,
  • zaradi hitrejšega prijavnega časa vas naprošamo, da s seboj prinesete že izpolnjeno in podpisano izjavo (ki se nahaja v prilogi), s katero boste potrdili koriščenje bona pri nas in določili tudi vrednost, ki jo želite pri nas koristiti, ter kopije osebnih dokumentov vseh, ki bodo bivali pri nas,
  • v primeru, da bo bon od otroka koristil nekdo, ki ni skrbnik otroka, bo le-ta moral predložiti izjavo, da se skrbnik otroka strinja s koriščenjem bona (ki se nahaja v prilogi). Naprošamo vas, da ob prihodu s seboj prinesite tudi izpolnjeno in podpisano izjavo ter kopije osebnih dokumentov vseh, ki bodo bivali pri nas,
  • v primeru, da boste koristili bon od vašega družinskega člana, boste morali predložiti izjavo za prenos bona med družinskimi člani (ki se nahaja v prilogi). Naprošamo vas, da ob prihodu s seboj prinesite tudi izpolnjeno in podpisano izjavo ter kopije osebnih dokumentov vseh, ki bodo bivali pri nas.


8. Turistični boni se v sezoni 2021 lahko v kampu Belvedere uporabijo za kampiranje min. 3 noči in se lahko koristijo za nočitev.

(*) Vaše podatke bomo skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali do poteka zastaralnega obdobja.

Hvala za razumevanje in… se vidimo na vaših nepozabnih počitnicah na Belvederju!