POGOJI ZA KORIŠČENJE BONOV ZA TURIZEM

1. Turistični bon v vrednosti 200 € prejme vsaka polnoletna oseba, ki je imela na dan 13.3.2020 v Sloveniji stalno prebivališče. Bon prejme tudi vsak otrok, ki še ni polnoleten, in sicer v višini 50 €.

2. Bon bo vsakemu upravičencu predan v obliki dobroimetja in bo viden tudi preko aplikacije eDavki.

3. Bone se bo lahko koristilo pri ponudnikih, ki bodo bone sprejemali, in sicer od 19.6. do 31.12.2020.

4. Bone se lahko koristi v več delih. Tudi to se bo spremljalo preko aplikacije eDavki

5. Bone se lahko koristi za nočitve ali nočitve z zajtrkom. Pri nas imate obe možnosti.

6. Bonov za turizem v Belvedere Resortu (Vile Belvedere*** in Hotel Cliff & Spa****) NE SPREJEMAMO za rezervacije, opravljene preko on-line portalov (Booking.com, Expedia, ipd.) in turističnih agencij.

7. POSTOPEK KORIŠČENJA BONA PRI NAS:

- rezervirate termin (preko rezervacijskega obrazca) in nas obvestite, da želite koristiti bon,

- za potrditev rezervacije plačate akontacijo 50 € (podatke vam pošljemo po e-pošti), ki vam jo povrnemo, če vrednost bona zadošča za plačilo vaših počitnic v Belvedere Resortu,

- ob prihodu je potrebno predložiti osebne dokumente vseh, ki bodo pri nas bivali,

- s seboj prinesite izpolnjeno in podpisano izjavo (ki se nahaja v prilogi in na spletni strani Fursa), s katero boste potrdili koriščenje bona pri nas in določili tudi vrednost, ki jo želite pri nas koristiti, ter kopije osebnih dokumentov. Najkasneje 7 dni pred prihodom je potrebn kopijo podpisane izjave posredovati na elektronski naslov belvedere@belvedere.si.*

- V primeru, da bo bon od otroka koristil nekdo, ki ni skrbnik otroka, bo le-ta moral predložiti izjavo, da se skrbnik otroka strinja s koriščenjem bona (ki se nahaja v prilogi in na spletni strani Fursa, prinesete jo s seboj). Najkasneje 7 dni pred prihodom je potrebno posredovati na elektronski naslov belvedere@belvedere.si kopijo podpisane izjave.* Ne pozabite na kopijo osebih dokumentov vseh, navedenih v izjavah!

- v primeru, da boste koristili bon od vašega družinskega člana, boste morali predložiti izjavo za prenos bona med družinskimi člani (ki se nahaja v prilogi in na spletni strani Fursa, prinesete jo s seboj). Najkasneje 7 dni pred prihodom je potrebno posredovati na elektronski naslov belvedere@belvedere.si kopijo podpisane izjave.* Ne pozabite na kopijo osebih dokumentov vseh, navedenih v izjavah!

9. Minimalni znesek za koriščenje bona v Camping Belvedere je 200 €.

10. Pridržujemo si pravico zavrnitve bona na dan prihoda, v kolikor nas o tem niste predhodno obvestili in/ali pravočasno poslali vseh zahtevanih dokumentov.

* Vaše podatke bomo skladno z veljavno zakonodajo skrbno varovali do poteka zastaralnega obdobja.

Hvala za razumevanje in… se vidimo na vaših nepozabnih počitnicah na Belvederju!