NAVODILA ZA VAROVANJE ZDRAVJA

Ker je vaše in naše zdravje na prvem mestu vam zagotavljamo najvišjo stopnjo upoštevanja higienskih priporočil NIJZ v času pandemije.

Na delo prihaja le zdravo osebje, dosledno izvajamo razkuževanje skupnih prostorov, recepcije, sob, restavracije in sanitarij.

V Belvedere Resortu imamo že ob vhodu podajalnike z razkužilom, naši receptorji nosijo zaščitne obrazne maske, spodbujamo brezstično poslovanje, pisala na recepciji ter kartica za vstop v sobo so razkužena po vsaki uporabi, prav tako pult, POS terminal in ostale skupne površine v hotelu, v primeru večdnevnega bivanja gosta sobarica dnevno čiščenje opravi le, če gost to izrecno želi. Gost ob prihodu dobi letak  z informacijami o varovanju zdravja (v priponki).

Po vsakem obisku v Restavraciji mizo in stole razkužimo, naši natakarji in kuharji vestno skrbiji za higieno rok ter nosijo zaščitne obrazne maske. Razdalja med mizami na terasi je najmanj 1,5 m, sanitarije pa razkužujemo vsako uro.

V Spa-ju naši kozmetičarki stranke obravnavata posamično, po vsaki stranki se prostor temeljito prezrači in razkuži. Uporaba zaščitne maske in vizirja med tretmaji je za personal v Spa-ju obvezna.

Prosimo vas, da se tudi sami držite priporočil in upoštevate navodila našega osebja. Med drugim:

  • umivajte in razkužujte si roke ob prihodu in odhodu,
  • ohranjajte priporočeno medosebno razdaljo,
  • upoštevajte navodila osebja glede odlaganja torb in naročanja hrane,
  • pri gibanju in zadrževanju v zaprtih prostorih (prehodi, sanitarije) uporabite masko ali drugo obliko zaščite ustnega in nosnega predela (masko lahko kupite na recepciji),
  • z rokami se ne dotikajte obraza.

 

Verjamemo, da vam bo pri nas kljub vsemu prijetno, veselimo pa se dneva, ko zgornja priporočila ne bodo več potrebna :)

Vabljeni!

 

Foto: freepik.com