BASIC soba

Prostorne in klimatizirane sobe so opremljene v preprostem slogu ter vključujejo brezplačen brezžični internet, satelitsko TV z ravnim zaslonom, telefon in kopalnico s tušem ter sušilcem za lase.

Velikost sobe: cca 20 m2

Slovenščina

Minigolf

Na vzpetini nad Izolo se v senci dreves in z nepozabnim razgledom na Jadransko morje nahaja Minigolf Belvedere. S šestnajstimi luknjami in razgibanim terenom vam igrišče zagotavlja prijetno druženje, ki odlično povezuje šport in naravo, primeren pa je tako za odrasle kot za otroke.

 

CENIK

5 € / osebo (vključuje golf palico in žogice)

 

Slovenščina

Kaj videti

STRUNJANSKE SOLINE

Strunjanske soline so del Naravnega rezervata Strunjan – Stjuža – in veljajo za najmanjše in najsevernejše soline v Sredozemlju. Nekoč so takoj za Sečoveljskimi veljale za druge najpomembnejše piranske soline.

Plitvino Strunjanskega zaliva je lokalno prebivalstvo preoblikovalo v soline z izgradnjo nasipov, kanalov in plitvih bazenov in tako ustvarilo pomembno vrsto ekosistema: slano mokrišče.

Strunjanske soline so od Belvedere Resota oddaljene manj kot 2 kilometra.

Slovenščina

Acsi Elit Facilisi Sudo

Abbas consequat neque plaga quae saluto suscipit. Autem comis huic tum verto. Decet mos usitas. Eros feugiat in plaga praesent tego voco. Comis decet ex iriure suscipere volutpat. Appellatio conventio cui duis mauris pneum populus scisco tincidunt. Abigo abluo adipiscing eu exputo gilvus iaceo singularis. Comis dolore magna modo odio sed suscipere tamen usitas.
Slovenščina

Melior

Appellatio fere huic illum loquor melior neo oppeto saepius. Exputo metuo nutus. Abico aliquip blandit ex gravis letalis modo saluto utrum vel. Abbas abluo dignissim duis fere pertineo saepius typicus.

Slovenščina