Sous-Chef Tilen Župevec je strast do kuhanja razvil že v otroštvu. Strast do kuhinje mu je v prvih korakih dala mama, nadaljnje zahvale pa gredo odličnim kuharjem, ki so mu podali znanje, ga izoblikovali, dali moč in pogum za nove kulinarične izzive.
Tilen je svoje znanje nabiral v vrhunskih restavracijah širom po Sloveniji, saj ta mu le-ta ter njena kulinarika zelo pri srcu. V svojih jedeh vključuje 80 odstotkov domačih proizvidov, v ostalih 20 pa vključuje sestavine s celega sveta, z namenom nadgradnje tradicionalne kuhinje.
Degustacijski in poročni meniji so v večji meri odraz kreativnosti Tilna, ki ideje pridobiva iz starih tradicionalnih kuharskih receptur, katere modernizira do te mere, da v večini predstavljajo slovensko kulinariko. Njegovo znanje se vključuje tudi pri sestavi a la carte ponudbe ter pri oblikovanju ostalih menijev.
Je velik ljubitelj kruha, v življenju je veliko ur namenil prav mesenju, gnetenju, oblikovanju in peki kruha. Ta postranska strast ga sprošča in mu ponuja čas, ko misli odpotujejo v drugo dimenzijo.